Ohjeet myyjille 2022

Kalenterimyynti on lippukunnallemme ylivoimaisesti tärkein varainhankinnan keino. Tänä vuonna myyntitavoitteemme on 1200 kpl. Onnistuneella myyntikampanjalle saamme varmistettua partioharrastuksen edullisuuden myös tulevana vuonna. 

Tästä löydät tietoa ja ohjeistusta vuoden 2022 varainkeruukampanjaa varten.  Tänä vuonna juhlitaan 75-vuotiasta kalenteriperinnettä!  

Myyntiaika 

Myyntikampanja alkaa 15.10. Sitä ennen kalentereita ei saa myydä.  

Kalentereiden täydennys ja palautus 

Aloituspakkauksessa on 15-20 kalenteria.

Jos kampanja-aikana tarvitsette enemmän kalentereita esim. syyslomaa varten, niitä voi hakea Onnenkukosta tai ottaa mukaan viikkokokoontumisissa partiokämpältä. Myymättä jääneet kalenterit saa palauttaa (ks. aikataulu alta). 

Rahojen tilitys viimeistään 30.11. 

Tilitysvaihtoehtoja on kolme:

  1. Tilitys kokouksessa akeloille/sammoille 
  2. Tilitys Onnenkukossa Juhalle (tarkista aukioloajat) 
  3. Maksa lippukunnan tilille FI20 1544 3000 2960 82 (Huom. muuttunut tilinumero!). Maksettaessa on ehdottomasti käytettävä viitenumeroa. Jokaiselle myyjälle on osoitettu oma viitenumero, joka löytyy kalentereiden mukana annetusta ohjeesta. Maksun viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään. Jos viitenumero katoaa, pyydä se sähköpostitse virpi.taina@partio.fi.  

Tilitettyään saa halutessaan lisää kalentereita myytäväksi. Rahat on tilitettävä ja myymättömät kalenterit palautettava viimeistään kokoontumisessa viikolla 48 eli 30.11. mennessä. Tämän jälkeen ei enää oteta vastaan palautuksia vaan kaikki kalenterit on maksettava riippumatta siitä onko ne myyty.

Yhteiset myyntitilaisuudet 

Järjestämme yhteisiä myyntitilaisuuksia, joissa kaikkien on mahdollista saada myyntipalkintoa varten myyntiä. Tällä hetkellä on tiedossa seuraavat tilaisuudet: 

  • Prisman aulassa pe-la 11.-12.11. ja 18.-19.11. (vuorot pe klo 16-19, la klo 10-13 ja klo 13-16).
  • Piirin yhteinen myyntipäivä to 17.11.
  • Muskarin joulujuhla Käpylän kirkossa to 24.11. klo 17.
  • Museokorttelin joulutapahtuma su 27.11. 

Näistä ilmoittelemme tarkemmin sähköpostitse.

Kalenterimyynti verkkokaupan kautta 

Kalenterin voi tarjota ostettavaksi myös verkkokaupan kautta. Tällöin on tärkeää käyttää lippukuntamme yksilöityä myyntilinkkiä. Sitä voi jakaa ostajille sähköpostitse tai somessa. Tämän linkin kautta ostetut kalenterit kirjautuvat automaattisesti lippukuntamme myyntisaldoon: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/kouvolan-metsaveikot-ry

Myyntipalkinnot 

12 kalenteria: Tonttumerkki  ja lippukunnan kannustepalkinto

20 kalenteria: Tonttumerkki ja ekologinen juomapullo  

50 kalenteria: Hopeinen Tonttumerkki ja lippukunnan myyntipalkinto

100 kalenteria: Kultainen Tonttumerkki 

Piirin kolme parasta adventtikalenterimyyjää palkitaan

Eniten kalentereita myynyt myyjä palkitaan 300 euron lahjakortilla Scandinavian Outdoor Storeen. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat puolestaan 100 euron arvoiset lahjakortit.

Tsemppiä ja iloa kalenterimyyntiin! 

16.10. tarkennettu aloituspakkauksen kappalemäärää