Liity partioon

Aloita partioharrastus Kouvolan Metsäveikoissa

Uudet sudenpennut

Syksyllä 2022 sudenpennuissa aloittivat uusina partiolaisina vuonna 2015 syntyneet pojat.

Vanhemmat ikäryhmät

Myös vanhempien ikäryhmiin voidaan tapauskohtaisesti ottaa uusia partiolaisia, joten kannattaa olla yhteydessä lippukuntaan ja tiedustella kunkin ryhmän tilanteesta tarkemmin. Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen kouvolan.metsaveikot@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Ryhmän apuohjaajaksi tai vetäjäksi?

Partiotoimintaamme kaivataan kipeästi mukaan aikuisia, jotka voivat osallistua eri ikäkausiryhmien toimintaan itselleen sopivalla tavalla. Partiolaisen vanhemmat voivat avustaa viikkotapaamisissa toimimalla varsinaisten vetäjien apuohjaajina tai lähteä avuksi mukaan retkille ja leireille. Yksinkertaisimmillaan apuohjaaja valvoo partiolaisten toimintaa ja katsoo vetäjien apuna, että toiminta sujuu ongelmitta. Toimintaan voi myös osallistua enemmän esim. tarjoamalla omia taitojaan ja tietojaan ikäkausiohjelman toteuttamisen tueksi.

Lippukunta osallistuu myös tapahtumiin, joihin tarvitsemme talkooväkeä eri tyyppisiin tehtäviin. Voit osallistua valmisteluhommiin tai tulla vaikka keittämään kahvia tai paistelemaan lettuja ja makkaroita. Toimintaan voi osallistua myös Kouvolan Metsäveikkojen Tuki ry:n kautta.

Kannattaa rohkeasti kysyä osallistumismahdollisuuksista ryhmien ensimmäisessä kokoontumisessa, johon toivomme lasten vanhempia mukaan kuulemaan tarkemmin lippukunnan ja ikäkausiryhmän toiminnasta!