Ikäkaudet ja ryhmät

Sudenpennut (7-9 v)

Sudenpentujen toiminta partiossa on partiotaitoihin tutustumista, leikkejä ja monenmoisesta tekemistä. Sudenpennut suorittavat jälkiä ja askeleita. Sudenpentulaumojen vetäjänä toimii akela.

Kokoontumisaika: Kotkat-lauma maanantaisin klo 18.15-19.30

Seikkailijat (10-12 v)

Seikkailijoiden ohjelma koostuu ilmansuunnista. Pääilmansuuntiin sisältyy aktiviteetteja, retkiä, kisatapahtuma ja haasteita. Seikkailijavartioiden vetäjänä toimii sampo.

Kokoontumisajat: keskiviikkoisin vartioittain klo 17-20 (Ilves klo 17-18, Haukka klo 18-19 ja Kontio klo 19-20). Kokoontumisia yhdistetään tarvittaessa ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Tarpojat (12-15 v)

Tarpojien ohjelma koostuu noin puolen vuoden mittaisista tarpoista. Kaikille pakollisia tarppoja ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Kolmantena vuonna tehdään lisätarppoja. Tarpojavartioiden toiminnan tukena toimii luotsi.

Kokoontumisajat: Otso-vartio tiistaisin klo 17-18, Metsämyyrä-vartio torstaisin klo 18.30-19.30

Samoajat (15-17 v)

Samoajaohjelma koostuu erimittaisista aktiviteeteista, jotka on jaettu aiheittain 20 taskuun. Samoajat oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle.

Kokoontumisaika: Huuhkajat-vartio maanantaisin klo 17-18

Vaeltajat (18-22 v)

Vaeltajaohjelma huomioi eri elämänvaiheessa olevat vaeltajat ja jokaisen vaeltajan oma ohjelma rakentuu henkilökohtaiseen toimintasuunnitelmaan eli vaelluskarttaan. Aktiviteetit on jaettu rasteihin.

Aikuisryhmä

Kokoontumisaika: joka kuukauden toinen tiistai klo 18-19